top of page

Tentro 2020/2021 – Høytidsdag


Det ble en flott høytidsdag for Tentro ungdommene. Pastor Jan Helge Hindenes ledet det hele, og innledet med at selv om en epoke er over, vil Guds ord fortsette å virke, det vil ikke vende tomt tilbake.


Ungdommene ledet fin lovsang, før Jan Erik tok ordet og delte litt om de temaene som ungdommene har vært gjennom disse siste 8 månedene. Det viktigste var at Ordet er Guds målesnor i livet vårt som vi må innrette oss etter. Han refererte også til Ordspråkene 8 om å ta vare på omsorgen, klokskapen, la det bli et smykke om halsen.


Jan Erik Lunde rundet av med 2.Tim.2,22 som en oppfordring til ungdommen om å leve rett for Gud, til tross for fristelser en møter på veien, og 2.Tim.3,16-17 om å gjøre gode gjerninger for å vise at Gud har blåst liv i oss. Ungdommene ble bedt for og velsignet av Jan Helge og Jan Erik. Som gave fra menigheten fikk de boken «Tenk om» av Leiv Holstad, en enkel innføring i Romerbrevets 8 første kapitler.

Til avslutning sang lovsangs gruppen «Herren velsigne deg og bevare deg…»


Det var i utgangspunktet forventet mange gjester, men på grunn av omstendighetene, var det ikke så mange til stede. Av den grunn ble gudstjenesten streamet direkte slik at en kunne følge med hjemmefra eller se gudstjenesten i etterkant. Streamingen var også med tanke på alle familiene som støttet opp om Søndagsskolens misjonsløp rundt Tveitervannet, der hensikten var å lære barna om misjon samt samle inn penger via en egen «Spleis»-aksjon.

Comments


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss på facebook 
  • Facebook Basic Square
bottom of page