Vi sang julen inn til spill, fest og takknemlighet

«Vi synger julen inn» er en sterk tradisjon i Bergen Baptistkirke. I en fullsatt kirke ble det en festforestilling for små og store, unge og gamle. Hele kirken sydet av liv både i kirkesalen og i festsalen etter gudstjenesten.

Det store høydepunktet for barna i alle fall, ble julespillet fra hendelsene i Betlehem julenatt. Her var det esel, kamel, sauer, gjetere, vise menn og hovedpersonene Maria, Josef og barnet i krybben! Gitt forutsetningene, ble det en fenomenal forestilling.

Og selvsagt mye sang: Barna sang, ungdommene sang, de voksne sang og hele forsamlingen deltok i de kjente og kjære julesangene som vi er så glade i.

Andakt ble holdt av Britt Helen Opstad som ga oss det store bildet fra Jesaja til Jesu fødsel i ultramoderne språkdrakt! «Tuller du? Sa presten Sakarja da engelen Gabriel viste seg for ham og fortalte at hans gamle kone, Elisabeth skulle bli gravid og føde en sønn – og så sa han ikkje mer på en god stund!»

Her kan du høre hele andakten.

Mot slutten av gudstjenesten ble kveld