Historisk dag i baptistkirken

 

Det er trolig første gang vår 149 år gamle menighet har ansatt egen leder for

 

arbeid blant barna. I dag, søndag 1. september ble spesialpedagog Therese Helen Kongshavn ønsket velkommen og innviet i sin tjeneste. Også barna ønsket henne velkommen med sang og spesialkonstruert velkomshilsen som krevde god samhandling mellom barna! 

 

Forstander Jan Helge Hindenes talte om potensialet som ligger i troen på Gud og han oppfordret menigheten til å tenke stort - selv om vi er små i oss selv tror vi på en stor Gud der potensialet er uten grenser!

 

 

 

 

Please reload

Siste innlegg

November 7, 2019

May 5, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss på facebook 
  • Facebook Basic Square

© 2017 Bergen baptistmenighet

 

                                               

 Ansvarlig redaktør:Ivar Hjelmervik    Medarbeid nettside: Juliet Taru