top of page

Gjester preget dagens gudstjenste


Med preken av pastor Dmitrij Bobrickij fra Ukraina og avslutningssang av forstander Torbjørn Herlov Andersen og ungdomslederen fra Gjøvik , satte gjestene et ekstra preg på dagens gudstjenesten. Sammen med vår egen lovsangsgruppe og Marit Rasmussen som sang solo, opplevde vi en fin samling denne regnfulle midtsommerdagen.

Dmitrij Bobrickij var invitert til Bergen av Arthur Enders leder for stiftelsen Gi En Hjelpende Hånd som driver en hjelpe- og vitnetjeneste i Ukraina. Arthur tolket Dmitrij som talte ut fra Salme 27, 1-9. Han understreket viktigheten av ikke å fokusere på problemene, men å fokusere på Herrens ansikt og være trygg på at Han hjelper oss gjennom vanskelighetene!


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss på facebook 
  • Facebook Basic Square
bottom of page