Kristus er blant dere, håpet om herligheten!

Dette var tittelen på generalsekretær Terje Aadnes preken i dagens gudstjeneste i Baptistkirken. Han gjennomgikk hele kapittel 1 i Paulus brev til Kolosserne. Et inspirerende budskap om troen, håpet, kjærligheten og Ånden.  Om fellesskapet for oss som Kristus har kjøpt fri og om Hans nærver og oppgaven med å være Hans vitner.  Du kan høre Aadnes preken her.

 

I denne gudstjenesten fikk vi også gleden av å overvære dåp - en ung kvinne som vitnet om sin tro på Gud og ønsket å være Kristi disippel ble døpt av pastor Jan Helge Hindenes. Barna strømmet til og var ivrige tilskuere til dåpshandlingen.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Siste innlegg

November 7, 2019

May 5, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Følg oss på facebook 
  • Facebook Basic Square

© 2017 Bergen baptistmenighet

 

                                               

 Ansvarlig redaktør:Ivar Hjelmervik    Medarbeid nettside: Juliet Taru