top of page

Rekordoppslutning om "Vi synger julen inn"


Søndagens ettermiddags-gudstjeneste, 17. desember med julespill og julesanger hadde større oppslutning enn på mange år! Kirken var virkelig fullsatt da mange av de tradisjonelle, norske julesalmene fikk frem den gode julestemningen blant de mange fremmøtte. Det hele startet med den rørende og stemningsfulle innmarsjen av barna med tente lys da de sang "Tenn lys" (Eivind Skeie), akkompagnert av Juliet Taru, Anja Koval og Katja Koval

Det ble også fremført både burmesiske, russiske, tamilske og vietnamesiske julesalmer. Jane Taru sang solo akkompagnert av sin søster Juliet Taru.

Årets julespill som alle har ventet på, handlet om skomakeren Martin (John Karsten Husa) som leste juleevangeliet og ventet på at Jesus skulle komme. Scenen var flott laget til og skapte begeistring i salen!

Pastor Jan Helge Hindenes fulgte opp julespillets tema med sin tankevekkende andakt.

I den fullsatte salen var det ca. 75 barn som alle fikk julepakke som vi håper ble satt pris på og ble en god påminnelse om julens største gave til oss alle - at Gud ga oss frelseren og forsoneren Jesus i krybben!

Stor takk til arrangementskomiteen ved Laura Kazenauskiene og Arthur Enders som ledet denne flotte kvelden!


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss på facebook 
  • Facebook Basic Square
bottom of page