top of page

Bruviknipa


Sola skinner, veien fører oss til nye opplevelser sving etter sving. God stemning i bilen med vakre melodier. Vi er takknemlige og glade for at vi igjen har mulighet til å nyte solen og naturen, nyte muligheten til å være sammen og gå på tur på et av de vakreste norske fjell som Gud har skapt.

Hjertet fylles av glede og forventninger av å se på noe spennende på toppen, være sammen, prate på veien oppover, oppmuntre hverandre og støtte hverandre i troen. I dag var vi 8 stykker. Først gikk vi opp på Brøknipa, eller Bruviknipa ute på Osterøy. Noen syntes veien var lett, for noen var det vanskeligere. Vi hadde gode samtaler, ble trøtte og tok pauser, men vi nådde toppen og var veldig glade. Se på den fantastiske naturen som Gud har skapt, sa jeg til meg selv. Så vakkert med sol og så gøy å være med ungdommene. Alt er enda vakrere med gode folk rundt deg.

Så gikk vi ned igjen til parkeringsplassen, og der laget vi pinnebrød. Det var godt å spise etter turen, noen sang mens vi ventet på pølsene. Pinnebrød med pølser smakte godt, vi spiste alt vi hadde med oss for alle var kjempesultne. Etter maten spilte vi volleyball og hadde potetløp. Alltid gøy med ungdommer, tenkte jeg.

Jeg ønsker å se mange flere ungdommer hos oss, så flere kan få oppleve det vi opplever og se det vi ser. Flere som kan være med oss på tur, så de kan glemme alt som tynger: skolen, jobben som kan distrahere i hverdagen, og nyte naturen som Gud har skapt, være i nærheten av Guds kjærlighet.

Vi er veldig takknemlig til Gud for det vi har opplevd i dag i naturen og i det fine været. Vær med oss neste gang!! Du er alltid velkommen.


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss på facebook 
  • Facebook Basic Square
bottom of page