Informasjon nr. 20 om koronasituasjonen

Forstander Jan Helge Hindenes på tlf. 473 09 0717

eller Menighetsrådsleder Ivar Hjelmervik på tlf. 934 07 370

Arrangementer i Baptistkirken

Første del av regjeringens gjenåpningsplan settes i verk fra fredag 16. april 2021.

For vår del innebærer det at vi kan ha

• gudstjenester og møter i kirken med maks. 100 deltakere fra Bergen – men alle må sitte på tilviste plasser

• søndagsskole og andre barne- og ungdomsarrangementer med maks. 50 deltakere fra Bergen

Du må fortsatt sørge for minst en meters avstand til andre enn de i egen husstand. Du må ikke stoppe i kirken etter gudstjenesten for å prate. Gå ut fra kirken før du begynner å prate med andre.

Denne informasjonen blir oppdatert så snart vi får endrede regler fra landets eller byens myndigheter.

NB!

Hvis du er kontaktperson for en språkgruppe i menigheten, ber vi om at du oversetter og sender ut denne meldingen til din gruppe.