top of page

Inspirerende undervisning på lørdagsbibelskolen


«Bibelens røde tråd» - Lørdagsbibelskole ved Nils Gustav Johnsen.

Ca 30 personer samlet seg lørdag formiddag til bibelundervisning. Det var Nils Gustav Johansen som sto for undervisningen denne kalde, solrike høstdagen. Sjelden eller aldri har vi hatt anledning til å lytte til et slikt kildevell av Guds ord som det Johnsen delte med oss. Undervisningen var utrolig interessant og utfordrende, hjulpet frem av måten det ble formidlet på!

Nils Gustav Johnsen har vært Pastor i Misjonsforbundet, nå reiser han rundt som forkynner. Lørdagens tema var «Bibelens røde tråd».

Han tok for seg hele bibelen, verdens viktigste bok, og demonstrerte hvordan den, til

tross for sine mange forfattere, og til tross for at de 66 bøkene er skrevet over en periode på 1500 år henger sammen. Den er sannelig Guds inspirerte ord. Johnsen begynte i 1. Mosebok og tok oss gjennom til åpenbaringen. Hvordan hele GT profeterer om Jesus, og hvordan NT er en oppfyllelse av de gamle profetiene. Undervisningen var virkelig mat for sjelen, og en utfordring for oss om å ta til oss mer av Guds ord. Johnsen avsluttet med følgende oppfordring: «La ikke en dag gå uten at du åpner din bibel. Det er din åndelige føde. Mennesket lever ikke bare av brød…»

Jeg spurte pastor Hindenes etterpå om hva han syntes om dagens undervisning. «Helt fantastisk forkynnelse. Synd at mange gikk glipp av det…….».

Lørdags bibelundervisningen er lagt opp med en leksjon fra kl 11. En kaffepause mellom de to første leksjonene, med lunsj rundt halv ett. Ferdig kl 14. Neste samling er lørdag 24.november. Da er temaet «Sinnets forvandling».


Siste innlegg
Arkiv
Følg oss på facebook 
  • Facebook Basic Square
bottom of page