top of page

Full fres i oppussingen

Av Ivar Hjelmervik, 6.4.2017

Husstyret med gode hjelpere er nå i full gang med oppussing av vestibylen i u-etasjen og av buegangen ved te-kjøkkenet!

Grundig forarbeid er viktig når det skal males! Hsa Mu Kar Dee gir veggen en grundig vask! 

Det er ikke så mange årene siden vestibylen ble malt forrige gang, men den har fremstått litt mørk og kald. Derfor har det kommet ønsker om å gjøre den lysere og mer trivelig for alle som bruker den.

I tillegg til maling  har vi gått til innkjøp av to panelovner som vår elektriker-vaktmester Arthur Enders monterer slik at det blir litt lunere i vestibylen.

For å få litt mer plass, blir dataskapene som har stått der, demontert og flyttet til et rom nær te-kjøkkenet i hovedetasjen. Vestibylen blir nå malt i lysere farger: To vegger i gult, en vegg i grått og resten i hvitt! Det blir bra!!

 

Daniel Valyikov og Irek Kaminski (uten høydeskrekk!) maler veggene i sofakroken.

Te-kjøkkenet brukes mer enn til bare å lage  te og kaffe. Ofte får vi om søndagen etter gudstjenesten, servert kaker og gjerne smørbrød og vårruller!  Da er det er behov for litt mer skapplass og en god avlastningsbenk. Derfor monteres det nå kjøkkenskap med en stor arbeidsbenk i buegangen vis a vis kjøkkenet. Det er Ainars Kuprans som tar seg av det. Det kreves mye arbeid og god snekkerkunst å tilpasse platen til den buede veggen!

 

I tillegg til husstyret deltar følgende i oppussingen: Andris Kuprans, Ainars Rundzans, Daniel Valyikov, Deniss og Josids Enders, Hsa Mu Kar Dee og Irek Kaminski.

 

Menigheten er svært takknemlig for den flotte innsatsen som nå gjøres for at disse rommene skal bli mer trivelig og tilpasset formålet!

Irek Kaminski og Arthur Enders hadde ikke tid til å snu seg til fotografen! De måtte ha full fokus på demontering av data-skapene
Ainars Rundzans bruker lasermåler for å få kjøkkenbenken nøyaktig tilpasset den buede veggen.
bottom of page